Cele mai gustoase 20 de fotografii din „Drumul Vinului”


„Drumul Vinului” este o idee fantastică și a devenit o tradiție frumoasă.

Iar vinovați de faptul că această combinație de cuvinte „a bea vin” s-a transformat într-un adevărat trend în Moldova sunt cei de la USAID CEED II, împreună cu Diana Lazăr - un Om modest cu idei geniale. 

Datorită lor, vinul și vița de vie a devenit pentru moldoveni mai mult decât: prășit, curățit și mustuit. Datorită lor, vinul a devenit o atracție turistică și un produs care merită să fie respectat. Să fie respectat atât de turiști, cât și de moldoveni.


Puțini știu cum totul a început. Dar datorită USAID CEED II, acest proiect a avut un impact atât de puternic. Ei au sprijinit această ideie și au pornit pe un drum anevoios plin de stereotipuri sovietice și oameni sceptici.


După mai multe ediții, VINUL a devenit un motiv pentru a te vedea cu prietenii și a gusta ultimele vinuri produse de cei de la „Carpe Diem”, „Mezalimpe” sau „Et Cetera”. Și nu doar.


S-au desfășurat evenimente ca: „Redescoperă Moldova”, „Drumul Vinului, „Descoperă Moldova” organizate de bloggeri cu susținerea acestor minunate organizații internaționale și naționale, cât și proprietarii vinăriilor.


Și desigur, Vernisajele Vinului - cele mai importante evenimente ale anului, pentru mine.


Am participat la câteva și recunosc, pentru mine, - Vinul este mai mult decât struguri și butoaie. Vinul este dragostea, istoria și munca moldovenilor.


Eu iubesc Vinul.


În acest an am reușit să ajung doar la câteva vinării din acest „Drum al Vinului”, dar băieții din România și câțiva din Moldova s-au distrat de minune.

Am selectat cele mai gustoase fotografii realizate de tinerii bloggeri. Enjoy.





Alin Popescu


Alin Popescu
  
Alin Popescu
Alin Popescu



Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Carmina Nițescu


Carmina Nițescu


Cristian Șuțu


Kate Rotari


Loredana Gamurari


Loredana Gamurari


Loredana Gamurari


Alin Popescu


Cristian Șuțu
Andrei Curăraru
Andrei Curăraru

Articol scris în cadrul proiectului Descoperă Moldova – Drumul Vinului 2015, organizat de către Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), în parteneriat cu ANTRIMSIXT Rent a Car Moldova, susținut de Hotel OlsiChateau VartelyPurcariCricovaAsconi WineryMimiGitana WineryPerna MeaAgro pensiunea Butuceni și găzduit de către Orheianca.eu.









Comentarii

  1. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  2. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu