Berăria „Chișinău”. 7 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre local


Berea o prefer, de cele mai multe ori, în sezonul cald al anului - vara. Săptămâna trecută am fost invitată la o petrecere de lansare a berăriei Chișinău. Alături de vreo trei amici bloggeri am degustat bere și ascultat muzică live.

Dacă planifici să treci pe la ei în vizită, atunci trebuie să fii pregătit. Iată 7 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre această berărie:

1. Se află în centrul orașului Chișinău

Dacă te-ai pornit să te plimbi alături de iubit(ă) sau să te vezi cu prietenii în centrul orașului, atunci această berărie se situează într-un loc perfect pentru întâlnire - strada pietonală(strada Eugen Doga 2).

2. Mâncarea este gustoasă

Am reușit să gust mai multe bucate preparate de bucătarul-șef și mi-a plăcut cum gătește. Carnea este preparată bine, iar sosurile sunt bune.

3. Berea la halbă merită încercată

Cum am menționat mai sus, nu sunt amatoare de bere. Pot să beau o halbă în zilele fierbinți de vară și atât. Nu sunt nici expert în bere, dar nu am gusturi proaste la bere - zice lumea.

Berea la halbă mi-a plăcut. (părerea unei fete)
Meniul berărie - 4 tipuri de bere (toate produse de Efes Vitanta). Cam puține, în viziunea mea.

4. Bere Premium doar la această berărie

Proprietarii berăriei s-au gândit la o chestie faină - doar în această berărie, clienții vor găsi Berea Chișinău Premium. Această bere este produsă de Efes Vitanta și va fi vândută doar în acest loc.

5. Chelnerii (fete și băieți) sunt drăguți

Mi-au zâmbit, au avut grijă să mă întrebe dacă mi-a plăcut și veneau des să verifice masa. 

6. Vas din secolul XVIII


Proprietarul localului ne-a mărturisit că, în perioada când se construia clădirea berăriei, muncitorii au găsit un vas cu o vechime de peste 200 de ani. Potrivit istoricilor, este un vas din secolul XVIII și acel vas era predstinat pentru servirea berii. 
Exponatul poate fi admirat în berărie.

7. Muzică live

În diferite seri vor exista artiști care vor cânta muzică live (jazz, folk, pop).






sursa foto: Adrian Platon

P.

Comentarii

  1. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu